Sunday, March 17, 2013

Makang Sekak Sekak Nok - Steambot & Grill, Dungun, Terengganu.

. Sunday, March 17, 2013
0 comments

Semalam pekena steambot kat Restoran Makang Sekak Sekak Nok - Steambot & Grill, Dungun, Terengganu. Restoran ni baru agi dibuka pada tahun 2013. Skrg ni ada promosi RM20 sekepala makan lah sepuas hati, bayarannya tetap sama RM20 sekepala mcm makan harga buffer. Tapi makanan tu tak boleh dibawa pulang. Makanan yang ada Ketam, Udang, Sotong, Siput, Lala, Rala, Remis, Ayam, Daging, Semua jenis bebola full spec, keropok, buah-buahan, meggi, spargeti, nasi goreng, kueh teow goreng, meehun, mee kasar, aiskrim, sos black paper, dan mcm2 sos lagi ade 4 jenis ntah apa nama. air pula sirap, oren dll. Sape yang teringin tu boleh lah gi sblm promosi ini di tutup. Kami sekeluarga dah pekena Steambot ni yeah ! anda bila lagi ? huhuhu












CLICK HERE FOR MORE DETAILS »»
 

Followers

Copyright © 2008 - 2009 norhazlanBlog is proudly powered by Blogger.com | Best View Resolutin 1027x768