Tuesday, January 26, 2010

Part 2 - Free Depositfiles.com Premium Account (Gold Key) and How to Activate it

. Tuesday, January 26, 2010
0 comments

How to activate Depositfiles.com premium account ?
first, you need to register an account at Depositfiles.com




then go to
http://bonus.depositfiles.com/en/gold/points.php

enter Gold key, then click Activate
Done!. now you are a GOLD-Member.

3 gold key shared on this post already activated, now you can use Gold key from this page,

Free Depositfiles.com Gold Key (Part 2) :
1 Gold Key = valid for 1 account only

4w7y3awm7u03uma3r0thwmlifgt0hgsp (valid for 2 hours)
8kp1vk7cp46mvbkmj15oumpagx6z2gqm (valid for 6hours)
cd9rpf1o7wh50gggz304id9lt9g097tz (valid for 24 hours)

enjoy!

note:
please write a comment (just for say thanks) if you use gold key from this post. Thanks :)

CLICK HERE FOR MORE DETAILS »»

Thursday, January 14, 2010

Buat duit tanpa modal

. Thursday, January 14, 2010
0 comments

SALAM..daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???
mule2 mmg xcaye bnde ni,tp y not kite try kn sbb die XPERLU MODAL pn.XPERLU MODAL..
haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..
beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di catcheyes
jom..

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat
disini,

ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika
sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda
free xkan tak boleh ajak..

untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah
mencecah 46,723 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan
penipuan..

Cara nak register:

1.klik : Disini

2.klik join catcheye now

3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
p/s : pasword anda mestilah gabungan nombor dan huruf

4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5.klik agree and proceed..
Ok siap
kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in

2.lepas sign in klik reward panel

3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.

4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.

5.postkan risalah saya ni di buletin facebook atau myspace & emailkan kepada kawan2.

6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.

percayalah!sebab benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,ITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
klik, klik, klik

*x berminat pn try je…anggap je main2 mne tau ade rezeki FREE JE...XTIPU... =)

try je la klik kat sini

CLICK HERE FOR MORE DETAILS »»

Friday, January 1, 2010

Free Depositfiles.com Gold-Key for Everyone !!! Happy New Year 2010 !!!

. Friday, January 1, 2010
0 comments

Happy New Year... !!!
I have some Depositfiles.com Gold-Key, you need to register at Depositfiles.com to use Gold-Key...






Gold-Key? it's something like "rapidshare premium account"

Happy New Year, Happy Downloading using premium account....

Free premium account (Gold-Key):

2wqxae3vmanpy2bjwu5vhlvyv33f6jgv (valid for 2 hours)
uaakayu2wdgs1ika20nk3he50mwm2oy8 (valid for 6 hours)
91yjyk9id5vvwfg45ssmcmcqg6d8o3mu (valid for 2 weeks)

CLICK HERE FOR MORE DETAILS »»
 

Followers

Copyright © 2008 - 2009 norhazlanBlog is proudly powered by Blogger.com | Best View Resolutin 1027x768