Thursday, April 23, 2009

Soalan Anda ?

. Thursday, April 23, 2009

Segala Pertanyaan akan akan di postkan kat sini sebagai panduan dan anda juga boleh tanya sebarang masalah kat ruangan nie..

Ask your question in here thx

11 comments:

Lan said...

Sham : "ape kecoh2 ni? wassup ???? weyyyyyy lan mintak software winamp pro beb"

Lan "x kecoh nye sham ntah budak2 jgn layan sgt hahaha.. ni dia winamp pro ko nk tu link"

Lan said...

wan : "lan tumpang tanya sat laptop acer aspire 4935 bios terbaru ada x" 2009-04-20 12:35 AM



Lan : "wan , cube tgk kat sini http://norhazlan.blogspot.com/2009/04/acer-aspire-4935-4935g-windows-xp-vista.html 2009-04-20 7:26 AM

Lan said...

ariee : "lan bleh tanya x driver ni complete x utk laptop cq40-126au" 2009-04-16 9:49 PM


Lan : "ariee, dalam blog saya sudah saya sediakan driver cq40-126au ni link dia http://norhazlan.blogspot.com/2009/02/compaq-cq40-126au-for-window-xp.html
2009-04-17 7:02 AM

Lan : "ariee, sini pula adalah mcmane nk format window xp pd notebook tu http://norhazlan.blogspot.com/2009/02/tutorial-how-to-integrate-driver-into.html 2009-04-17 7:03 AM


Lan : "ariee, AMD Processor Update for Microsoft Windows XP ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp39501-40000/sp39691.exe"
2009-04-18 4:11 AM

Lan " "ariee : ni dia link utk CQ40-126AU driver xp, sata AMD menyeluruh http://norhazlan.blogspot.com/2009/04/cq40-126au-driver-xp.html

Lan said...

wan : "lan tumpang tanya sat laptop acer aspire 4935 bios terbaru ada x"


Lan : "wan , cube tgk kat sini http://norhazlan.blogspot.com/2009/04/acer-aspire-4935-4935g-windows-xp-vista.html
2009-04-20 7:26 AM

Lan said...

hamizi @ mr Pemikir bebas : "lan saya nak minta lan gtau cara nak format xp kat cq40-402au"
2009-04-13 8:07 AM


hamizi @ mr Pemikir bebas : "sebab saya try install tapi duk naik BSOD... tlg lan"
2009-04-13 8:07 AM


Lan : "Hamizi masuk sini cara dia http://norhazlan.blogspot.com/2009/02/tutorial-how-to-integrate-driver-into.html
2009-04-13 2:49 PM


Lan : "hamizi, ni sata driver utk compaq CQ40 http://www.geocities.com/eina5896/f6flpy3287.CQ40.SATA.ACHI.zip
2009-04-13 2:54 PM

Lan said...

orange : "sy ada terbc kt tutorial trojan 2bg effect kt pc/laptop..mcm mn nk solve mslh trojan????"
2009-04-13 12:10 PM


orange : "adakah semua antivirus dpt hapuskan trojan???" 2009-04-13 12:11 PM


Lan : "Orange, nk buang trojan download Anti Virus ni http://norhazlan.blogspot.com/2009/03/avg-internet-security-85276-build-1438.html 2009-04-13 2:43 PM

Lan said...

orange : "nk mintak antivirus ESET NOD32" 2009-04-05 2:37 PM


Lan : "orange ni dia link utk ESET NOD32 http://norhazlan.blogspot.com/2009/04/tested-this-and-it-works-100-and-how-to.html
2009-04-06 3:30 PM

Lan said...

haku apai : "assalamualaikum...bro,sowey ganggu..nk mintak tlg skit lh bro?ada driver window xp compaq v3828au tak??dh letey mncari..tp,xjmpa2 gk..hope bro lh tlg"
2009-04-25 4:58 PM



Lan : "haku apai, ini dia driver window xp bagi notebook compaq v3828au http://norhazlan.blogspot.com/2009/04/windows-xp-drivers-for-compaq-presario.html 2009-04-25 6:05 PM

pemikir bebas said...

salam lan... sal google adsense tu saya pun x tau macam mana leh ada situ... tiba2 ja leh ada... dia suh isi apa x tau waktu saya buat blog dulu... saya isi ja tgk2 nek benda tu... nak buang x pandai.. jadi biarkan la... lan saya nak minta lan ajar cara macam mana buang icon blogger kat address bar tu leh x... pastu lan daftar domain name berpa harga pastu untuk berapa lama...

Lan said...

oo ok takpe bro.. mengenai harga domain rm45 hingga rm50 je per year.. bro hanya perlu daftar je then buat bayaran mcm mane, contohnye bayaran melalui kad kredit ke, atau transfer fund.. saya beli domain tu drp www.exabytes.com.my .. dlm tu dia ajar kite mcm mane nk beli domain.. tu syarikat kat malaysia tu.. negeri melaka tempatnye ..

Anonymous said...

Lan mintak tolong ajarkan macam mana nak install XP kat laptop ASUS K40AB Series ...
dan
mana nak dapat kan ASUS K40AB driver utk XP

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

 

Followers

Copyright © 2008 - 2009 norhazlanBlog is proudly powered by Blogger.com | Best View Resolutin 1027x768