Sunday, March 22, 2009

How To Multi Boot Vista, XP, Linux, or Mac

. Sunday, March 22, 2009


Some tutorials from around the web about how to dual/multi boot Vista, XP, Linux, Mac :

How to dual boot Vista and XP (with Vista installed first)

How to dual boot Vista and XP (with XP installed first)

How To Triple boot Vista, XP, Ubuntu

How To Quad Boot Vista, XP, Linux, MacOS

3 comments:

pemikir bebas said...

assalamualaikum saudara... saya sekadar ingin menegur... tentang kenyataan saudara berkenaan : ((((laman blog http://www.fiq-life.blogspot.com/ yang menyatakan beliau menaja pertandingan blog wang tunai adalah tipu semata mata.. beliau adalah seorang pelajar mana mampu untuk memberi wang kpd orang ???????????

http://www.fiq-life.blogspot.com/ hanya ingin menyebarkan bannernya agar fiq memperolehi duit melalui ads banner yang beliau join sprt nuffnag, advertlets dan lain lain lagi...

jgn mudah tertipu oleh http://www.fiq-life.blogspot.com/ .....))))

merupakan satu kenyataan yang agak berbaur kasar dan hasutan yang berunsur fitnah... saudara kaji dulu apa yang ditawarkan oleh pemilik blog sebelum hendak membuat tuduhan... setiap banner yang minta dipaparkan adalah banner penaja.. memang dia student dan untuk pengetahuan saudara hadih yang ditawarkan adalah bermaksud "bernilai" iaitu hadiah yang ditaja oleh pemilik banner tersebut contohnya "perkhidmatan photografi yang bernilai"... nilai tersebut ditambah dan dipaparkan sebagai wang hadih... minta saudara kaji dahulu tentang sesuatu kenyataan yang saudara nak keluarkan kerana kenyataan saudara melibatkan pemilik blog, penaja, dan para peserta yang mengambil bahagian... mohon saudara memohon kepada pemilik saudara kerana kenyataan saudara telah menjejaskan kelancaran pertandingan...

Lan said...

En. hamizi azizan

Sebelum membuat tuduhan ade ke awk kaji dahulu betulkan saya yang melemparkan tuduhan itu ??

1) Hanya dengan email nama dia Nor Hazlan (lan@live.com.my) itu adalah aku ?

2) Apa yang menyebabkan korang tuduh aku yang melemparkan tuduhan itu ? prove me !!

3) Dalam dunia ni aku sorang sahaja ke yang bernama nor hazlan ?

4) Berfikir dahulu sebelum bertindak..

5) aku dah tau status sebenar yang ko kena boikot.. so ko kaji dulu ke? KAJI DAHULU SEBELUM TUDUH..

jgn ingat dengan USER NAME (email) orang yg boikot yg menyatakan FIQ tipu itu adalah aku ...

Mentang2 la user name tu nor hazlan then korang search ikut yahoo blog aku nama nor hazlan, korang tuduh aku ???

aku pun dapat email yang lan@live.com.my hantar tu,,. bukan korang je yg dpt

Lan said...

Aku naik benggang jugak tetiba je Fiq masuk blog aku ckp "jgn jadi pendajal"

Fiq berdoa dgn lafaz bismillah suh Allah tutup pintu rezeki aku.. Adakah aku bergantung hidup dengan fiq ??

adakah fiq yang memberi aku rezeki ??

Tidakkah engkau tahu barang sesiapa yang berusaha maka itulah rezeki beliau..

tidak kira agama islam, khafir, buddha dan lain2, sesiapa yg berusaha, bekerja itu lah rezeki dia org.. Sedangkan khafir pun tuhan memberi rezeki dengan menyuruh manusia berusaha..

Agama ape yg FIQ pakai?? Syirik namanye... Fikir sebelum bertindak

Apa engkau nabi ke FIQ menyuruh Allah menutup pintu rezeki seseorang..

lain la kalau aku jadi kuli batak nko, then ko berhentikan aku..

Fikir Sebelum Bertindak..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

 

Followers

Copyright © 2008 - 2009 norhazlanBlog is proudly powered by Blogger.com | Best View Resolutin 1027x768